🎫 Ticket Point 🎫
Web funguje příšerně. Hledal jsem převážně přes Skyscanner a jako zprostředkovatel mi přijde Booking spolehlivý, navíc nabízí přehledné zobrazení letenek. Proto dělám screenshoty přímo přes Booking.
Web funguje např. z německé IP (vyzkoušeno). V Česku nefunguje.
OK, tak Booking.com. Na něm jsem posledně rumboval a dal pryč processing fee. Ale ne pokaždé to jde. Avšak pak je zábava cokoliv dodávat do rezervace. Jde to i přes appku, ale dře to.
Error fare s Condorom, Frankfurt - Punta Cana za cca 300€ cez rôzne OTA (napr mytrip). Terminy aj na Veľkú Noc a Vianoce.
Tak ono to bylo k dispozici na listopad pres ruzne OTAs i za 228 eur RT.
Mozna ale lepsi nez tento nejisty "error" do Dominikany spise RT za 500 eur od "nezkrachovatelneho" TAPu do ruznych koutu podmanive Brazilie ...
Prodloužený víkend v Poznani se zahrnutím volna 28. října pod 1000 Kč
Praha - Poznaň 25-28/10
OPRAVDOVÝ VÁNOČNÍ TERMIN!
Letenka Praha – San Francisco s Lufthansou, 23. 12. – 2. 1.
-
Let tam: Přestup ve Frankfurtu, Boeing 747-8
-
Let zpět: Přestup v Mnichově, Airbus A380
Cena: 13 165 Kč
(Je i levnější letenka o 400 Kč, ale let tam už nebude s Boeingem 747-8)
ale upper deck 2-4-2 se sedadlem u okýnka nič nepřekoná. Malá kabina, rychlý individuální servis. Doporučuju!
Gigo15 napsal(a):Ale poplatek za sedadlo je o 100 EUR vyšší než za sedadlo na dolní palubě.
Tak nikam neleť a vyřešeno 😀
A380 Lufthansa má stejnou rozteč jako většina aerolinek v jiných širokotrupých letadlech (31-32”).
Ten tarif je tam už hodně dlouho :) Mám 23.12.-11.1., akorát jsem to zpět dal se Swiss :)
Pegasus Airlines má dnes a zítra akci ✈️
Praha – Istanbul zpáteční od 65 € (cca 1 600 Kč). Termíny od listopadu do března. A těch je fakt mnoho! (Zatím)
Skvělá volba třeba na prodloužený víkend – například na Valentýna v únoru ❤️ pátek–pondělí (viz ukázka na fotce)
V ceně je menší osobní věc. Za příplatek 20 € za zpáteční je možné přidat odbavené zavazadlo 20 kg + batoh.
Pegasus slevy
Praha - Tehran za 4000,-Kč
(nemám momentálně čas rozepsat, ale vypadá na hodně termínu a destinaci)
UPD.
Praha - Karáčí pod 4000,- listopad-březen. Vyjma Vánoc
Praha - Šimkent 4200,- listopad-březen. Vyjma Vánoc
Praha - Tbilisi 2600,- listopad-březen. Yerevan také ale o něco dražší.
AKORÁT POZOR NA RAMADAN
Je tam třeba i Luxor za 160 €, kde bude příjemně i v lednu. O střední Asii to moc neplatí. Ale kdo chce vidět sníh...
Koupeno na Silvestr Praha Tbilisi 30. 12. až 4. 1. 107 EURO
Je tam i více termínů v návaznosti na silvestr.
Díky Romane
Také dobrý deal (za mě, a takhle letím) :
23.12 Praha - Baku
04.01 Tbilisi - Praha
Za 3000,-
S batohem to vyjde o 400,- dráž.
Opravdu termín na Vánoce
Ještě nemám, ale koukal jsem Azal to má za ~1000,-
Přemýšlím jestli to dám spolu i s Arménií. Čas mít budu snad a problémy na hranicích nebudou.